0757 031 035 office@academiadetenis.ro

Despre Noi

Samsung 2015 001

 

“WE CARE ABOUT TENNIS,WE CARE ABOUT YOU”

40 de ani de tenis, 23 de ani de antrenorat in care am obtinut multiple titluri nationale si internationale cu sportivii mei,singurul titlu de campion mondial obtinut de vreun jucator de tenis roman la prestigiosul turneu “Les Petites As”,Franta,pasiunea si profesionalismul meu fata de acest sport,ma indreptatesc sa pot spune ca te pot ajuta si impreuna putem ajunge de la un joc bun la un joc foarte bun.

Vom incerca zi de zi,sa imbunatatim,sa consolidam si sa perfectionam jocul tau,vom fi alaturi de tine in fiecare etapa si dupa o munca asidua, vei vedea rezultatele.

Nu ne va fi usor dar impreuna cu echipa mea,iti vom acorda toata atentia,respectul si toata in atingerea scopului,Performanta Adevarata in Tenis.

Avem nevoie de la tine tinere jucator doar de iubirea ta pentru acest sport si dispozitia ta maxima pentru antrenamentele care vor urma,dar stiu ca impreuna vom reusi.

Corneliu Enache,aduce o abordare unica in tenis,subliniind valoarea muncii asiduue si caracterul.Cu 40 de ani de experienta la nivel national,european si mondial de top,Corneliu Enache a ajutat o pleeada intreaga de jucatori,spre a face pasul catre o cariera WTA sau ATP,trecand prin sita turului mondial de juniori ITF.

samsung-2015-2645

Antrenament la IMG Bollettierri Academy


METODA CORNELIU ENACHE

Metoda Enache,este un cumul de cunostinte si experiente,dobandite la nivel inalt,in cei peste 40 de ani de activitate in tenis.Este o metoda de coaching ce pune accentul pe principiile de viata si conduita in tenis,aplicabile la fiecare nivel de joc. Scopul, este de a permite fiecarui jucator sa-si dezvolte la maxim calitatile.Elementul cheie,este de a dezvolta persoane complete,caractere.Perfectionarea tehnicii este scrisa cu litere de aur,deoarece cred cu tarie,ca fara a avea o tehnica desavarsita,nu se poate trece la capitolul urmator.

                                            

CE NE FACE DIFERITI?

  • Rezultatele sportivilor nostri spun totul
  • Crestem performeri in propriul centru de initiere
  • Experienta acumulata de Corneliu Enache in ultimii ani in IMG Bollettieri Tennis Academy,lucrand indeaproape cu renumitul Nick Bollettieri,dar si cu alti specialisti

“Champions are made from something they have deep inside of them, a desire, a dream, a vision”

Muhammad Ali

In anul 2012,Jaqueline Cristian,a castigat "Les Petites As"si devine Campioana Mondiala U14

In anul 2012,Jaqueline Cristian (foto stanga),a castigat “Les Petites As”si devine Campioana Mondiala U14. Un an mai tarziu 2013,Andreea Rosca,devine Vicecampioana Mondiala “Les Petites As” (foto dreapta). In anul 2015 Mihaela Marculescu (foto dreapta jos) castiga titlul suprem la Orange Bowl, Nicole Tatarus (ultima foto) finalista Orange Bowl 2015

Un an mai tarziu,2013,Andreea Rosca (foto stanga),devine Vicecampioana Mondiala "Les Petites As"U14,Franta

samsung-2016-2250

Nicole Tatarus - Finalista Orange Bowl 2015

To Top